پرش به

شبکه اجتماعی ایرانیان
سرای ایرانیان زیر مجموعه شبکه اجتماعی ایرانیان است. امکانات متنوعی از جمله چت یا بازی های آنلاین را در بخش شبکه اجتماعی ایرانیان تجربه کنید

تصویر

موساکو - غذای یونانی

- - - - -

  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
5 پاسخ برای این موضوع

#1 زیبای خوب و مهربون ارسالی ۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۶قبل از ظهر

زیبای خوب و مهربون

    Advanced Member

  • عضو فعال
  • 1107 ارسال
  • LocationGUILAN,Rasht
8-14.jpg
  مواد لازم
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • بادمجان 5 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پياز 1 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • سس سفید، نمک، فلفل، جعفری به مقدار لازم

 

 

 

موساکا یونانی

 

 

 

moussaka-1.jpg

 

طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

 

بادمجان ها را پوست بگیرید و روی انها نمک بپاشید و 15 دقیقه صبر کنید ( میتوانید پس از این مدت بادمجان ها را با دست بفشارید تا آب اضافی خارج شود ). درون تابه ای روغن بریزید و بادمجان ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

 

پیاز را ریز خرد کرده و بهمراه

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

خرد شده در روغن سرخ کنید. فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

 

پس از تغییر رنگ

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

مقداری جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه کمی نرم شدند رب گوجه فرنگی را بهمراه نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و اب مواد تمام شود.

 

moussaka-2.jpg

 

درون ظرف پیرکسی را چرب کنید. کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت 2-3 لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، اخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

 

روی ظرف را با المینیوم بپوشانید و درون فری که از قبل با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 دقیقه قرار دهید ( پخت اول ) . پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.

 

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید. سپس ظرف را مجدد درون فر قرار دهید ( بدون در یا المینیوم ) و به مدت 20 – 30 دقیقه اجازه دهید بپزد ( پخت دوم ). 

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

ای اماده را از فر خارج کنید و همراه با نان و سالاد سبزیجات سرو نمائید.

 

نکته ها : بجای مخلوط

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

و تخم مرغ میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید. استفاده از رب سلیقه ای میباشد و میتوانید بجای رب از 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید..

 

 

  • برای: 4 نفر

دوست داشتن همیشه گفتن نیست گاه سکوت است و گاه نگاه.....

#2 ali-kooh ارسالی ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳قبل از ظهر

ali-kooh

    Advanced Member

  • عضو فعال
  • 3045 ارسال

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:زحمت بکش درست کن ما رو هم بی نصیب نذار



#3 نادره ارسالی ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰قبل از ظهر

نادره

    Advanced Member

  • عضو عادی
  • 59 ارسال

این غذا را برای شام دیشب درست کردم خیلی عالی شده بود  :love:  =D>  :-* 



#4 ali-kooh ارسالی ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶بعد از ظهر

ali-kooh

    Advanced Member

  • عضو فعال
  • 3045 ارسال

425308d5664a4e418e84f43ce200da86.jpg



#5 نادره ارسالی ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۶بعد از ظهر

نادره

    Advanced Member

  • عضو عادی
  • 59 ارسال

ممنون @};-  @};-  @};-  @};-  @};-



#6 ali-kooh ارسالی ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۶:۰۹بعد از ظهر

ali-kooh

    Advanced Member

  • عضو فعال
  • 3045 ارسال

:chakerim: :chakerim: :chakerim:






0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی