پرش به

شبکه اجتماعی ایرانیان
سرای ایرانیان زیر مجموعه شبکه اجتماعی ایرانیان است. امکانات متنوعی از جمله چت یا بازی های آنلاین را در بخش شبکه اجتماعی ایرانیان تجربه کنید

تصویر

حلوا تیره

* * * * * 1 رای

  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
1 پاسخ برای این موضوع

#1 زیبای خوب و مهربون ارسالی ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵:۵۳بعد از ظهر

زیبای خوب و مهربون

    Advanced Member

  • عضو فعال
  • 1107 ارسال
  • LocationGUILAN,Rasht
مواد لازم
  • آرد سفید 2 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • آب  1 و 1/2 لیوان
  • گلاب 1/3 لیوان
  • کره 50 گرم
  • روغن مایع 1 لیوان 
  • زعفران آب کرده 5 قاشق غذاخوری
  • پودر هل 1/4 قاشق چایخوری

  

حلوای تیره

  

halva-tire-2.jpg

 

طرز تهیه : برای تهیه شیره حلوا باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا 5 دقیقه بجوشد ، روغن را نیز داخل قابلمه ای بریزید تا گرم شود ؛ آرد را 2 بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.

 

halva-tire-3.jpg

 

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

را انقدر تفت دهید تا رنگ ارد کرم شود. بسیار مراقب باشید ارد شما ته نگیرد ( با قاشق مرتب ارد را هم بزنید ) ؛ پس از انکه رنگ ارد کرم شد روغن داغ را به ارد اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.

 

halva-tire-4.jpg

 

حرارت را کم کنید و شیره داغ ( مخلوط اب و شکر که از قبل اماده کرده اید ) را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد. سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته ، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

 

نکته ها : بهترین آرد برای حلوا آرد نان و بخصوص آرد سنگک میباشد ؛ میتوانید این حلوای خوشمزه را با

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

( نان بستنی ) نیز سرو کنید ، برای این کار به همان صورت داغ روی یک لایه نان حلوا بریزید و کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنک شدن بصورت شیرینی برش بزنید.

 

اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط ارد و روغن گلوله های ریزی مشاهده کردید با رد کردن ارد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد ، میتوانید قبل از اضافه کردن ارد به روغن یک بار ارد را الک کنید تا این مشکل بوجود نیاید ؛ برای دادن رنگ بیشتر به

برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

میتوانید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن ارد به روغن بریزید ، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست !

 


دوست داشتن همیشه گفتن نیست گاه سکوت است و گاه نگاه.....

#2 ali-kooh ارسالی ۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵قبل از ظهر

ali-kooh

    Advanced Member

  • عضو فعال
  • 3045 ارسال

thumb_HamMihan-2016216999544916102147635






0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی